Üniversitemizde "Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme Toplantısı ve Eğitim Semineri" verildi
  |   |

Üniversitemiz tarafından yürütülmekte olan, binaların ve açık alanların engellilere uygun hale getirilmesi çalışmalarının daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla; MCBÜ Engelliler Danışma ve Koordinasyon Koordinatörlüğü ve Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile "Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme Toplantısı ve Eğitim Semineri" gerçekleştirildi.
Rektörlük Seminer Salonunda yapılan seminerin yöneticiliğini, MCBÜ Engelliler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özhan Kalaç yaptı. Seminere, Manisa Valiliği Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu üyeleri ile üniversitemiz idari amirleri katıldı.

Haber: Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ||  basin.cbu.edu.tr ||  basin@cbu.edu.tr ||  0236 201 10 70 ||  0236 201 10 71
 Okunma Sayısı:  301